Turistbyråshopen om samarbetet: ”Vi kan växa med Bording som partner”

Turistbyråshopen effektiviserar sin verksamhet genom Bordings tjänster. Samarbetet innebär att Bording lagerför turistbroschyrer och informationsmaterial i Pålsboda, som sedan distribueras runt om i hela Sverige och även utomlands. Catrin Östlund på Turistbyråshopen ser Bording som en trygg partner.

– När vi tog över Turistbyråshopen hade vi eget lager i Tyresö men såg fördelar med att flytta all lagerhantering till Bording istället, berättar Catrin. Turistbyråshopen är ett bolag som bland annat förser Sveriges campingplatser, turistbyråer, hotell och privatpersoner med turistinformation.

2020 flyttades lagret till Bordings lokaler i Pålsboda och sedan dess har Turistbyråshopen haft ett nära samarbete med Bording. Samarbetet innefattar lagring av Turistbyråshopens material, samt distribuering till hela landet och även utomlands.

– Att lägga all lagerhantering hos Bording gör att vi får en rörlig kostnad istället för en fast och hanteringen gjorde allting mycket enklare och tryggare för oss.

Turistbyråshopen får varje år beställningar från totalt 40 stycken webshoppar där orderantalet når upp till cirka 12 500 order och totalt 48 000 orderrader. Med Bordings hjälp effektiviserar företaget sin verksamhet och kan lägga ännu större fokus på kunderna.

Idag nyttjar Turistbyråshopen tjänsten för lagerhantering och distribution med 450 pallar och 350 hyllor hos Bording. Catrin ser positivt på både samarbetet och framtiden.

– Samarbetet fungerar jättebra! Bording sköter all distribuering till våra kunder. De sköter även utkörning och påfyllning av material till våra Smultronställ, fysiska ställ med turistinformation som finns placerade på olika platser i Sverige med många besökare. Jag känner mig trygg med Bording, och de har ännu mer att erbjuda. Vi kan växa med Bording som partner.