Digitalproduktion

 

Vår digitalproduktion förfogar över de modernaste maskinerna på marknaden inom både ink-jet och tonerbaserad tryckteknik. Därtill en flexibel efterbehandling och flexibel personal, gör att vår produktion snabbt kan anpassas efter våra kunders behov. Då många uppdrag idag kommer in via olika webshops lösningar är just snabbheten, flexibiliteten en avgörande konkurrensfördel. Vi levererar som regel senast dagen efter inkommen order. Vi skapar, utifrån egna eller våra kunders webshopar eller produktionssystem, ett helt automatiserat flöde som säkerställer tryck teknisk kvalité och leveranssäkerhet. Produktion av allt från visitkort och enkelt kontorstryck till personifierade almanackor och avancerade tekniska manualer sker i vår digitalproduktion. Genom våra smarta produktionslösningar samproduceras många mikro-order till en stor produktion vilket skapar optimal ekonomi för både oss och våra kunder.

Arkoffset

 

Vår produktion utgår från våra 70 x 100 pressar som har dubbla lackverk för både vatten- och UV-lack. Efterbehandlingen samt plock och pack är mycket flexibel och kan snabbt anpassas efter våra kunders behov. Vi jobbar främst med kunder från dagligvaru- och detaljhandeln, men även kunder inom tillverknings- och läkemedelsindustrin samt inom bank och försäkringsbranschen. Vår största styrka är förmågan att skräddarsy lösningar och erbjudanden till våra kunder, som är unika och därmed främjar merförsäljning. Denna styrka kompletteras av kunnig personal som finns till hands med råd och vägledning från processens början. Vi har lång erfarenhet av att komplettera vår egen produktion med ett brett utbud av noga utvalda samarbetspartner som gör att våra projektledare är experter på att koordinera komplexa kampanjer. Kunderna behöver bara ett företag att kommunicera med – Bording.

Rulloffset

 

Specialproduktionen som vi själva kallar denna del, här sker tryckning i rulle och det stora förädlingsvärdet skapas i efterbehandlingen. Lösningar vi levererar är mer än en vanlig trycksak. Oftast ingår den som en högst väsentlig del i våra kunders förädling och värdeskapande tjänster. Exempel på sådana produkter är Hydalam, en lösning för att snabbt och säkert förmedla PIN-koder. Dessa produkter levererar vi dels som enskild produkt där banker och andra aktörer printar och distribuerar PIN-koderna. Vi har även en säkerhetsavdelning, som uppfyller gällande PCI krav, där daglig produktion av PIN sker inklusive utskick till våra kunders kunder. EasyOne, en specialprodukt som hjälper många, både stora och små, e-handlare att skicka ut paket på ett smidigt sätt. Den underlättar framförallt returhanteringen både hos slutkonsument och e-handlare. Olika kortlösningar som medlemskort, presentkort och hyttnycklar är andra produkter vi har unik spetskompetens inom.

Digital Signage

 

Sedan ett par år tillbaka erbjuder vi digitala skärmar och mjukvara till dessa för optimal exponering. Som komplement till vårt printerbjudande gör detta att vi som samarbetspartner, till framförallt butiksvarumärken, blir en komplett leverantör. Även om vi haft pappersburen information som vår största affär sedan vi startade år 1792 är alltid den bästa kundlösningen det viktigaste för oss. Idag är rörlig media allt viktigare och film en självklar kanal för många av våra kunder så att erbjuda Digital Signage är en självklarhet för oss. Med våra samarbetspartner tar vi fram vad som är optimalt för kunden och integrerar skärmar i kundens miljö på ett smakfullt sätt. Givetvis erbjuder vi finansiering och försäkringslösningar till dessa produkter och tjänster.

 

Marknadsportaler

 

En grundläggande förutsättning för rationell och effektiv produktion, oavsett vem som producerar det material våra kunder behöver, är att ha bra marknadsportaler. Bra marknadsportaler får snabbt och säkert ut beställda produkter i produktion eller leveranser ut från lager. En sådan är BordingOnline. En marknadsportal som funnit i 15 års tid och idag har drygt 8 000 användare. BordingOnline har många bra mervärden. En av de mest uppskattade är kundernas möjlighet till full kontroll över sitt marknadsmaterial. De kan följa produktionen från layout till färdig produkt och har full spårbarhet under resan från produktion till leveransadress. På senare år är det mer vanligt att kunder har egna portallösningar eller intranät som skall integreras med vår produktion och våra lagersystem. En kombination av vårt system och kundens marknadsportal blir då oftast lösningen. Återigen är det kundens behov som styr vilken lösning vi tillsammans väljer.

Design och layout

 

Med en så stor portfölj av produkter och tjänster som vi erbjuder finns även kompetens inom design och layout. Vi hjälper gärna till med en ny profil till ditt företag eller en ny konstruktion och layout på förpackning. Kanske har du en katalog där du behöver någon som hjälper dig hålla ihop projektet med, då har Bording kompetensen. Vi kan också hjälpa dig designa din webshop, vilket är en vanlig utveckling av våra åtaganden med kunderna att vi också hjälper till att bygga marknadsportalen eller webshopen. Kanske du vill ha hjälp med ett email eller sms-utskick då ska du prata med våra designers så får du professionell hjälp.

Lager och Logistik

 

Bordings logistikerbjudandet är det som växer snabbast av alla våra tjänster. Vi får nya kunder varje vecka och har i år även startat en lagerverksamhet i Jordbro till en av våra största kunder. Vårt erbjudande bygger på mycket hög service och stor förståelse för våra uppdragsgivares behov. Vi ser stora samordningsfördelar i de fall där både vi både producerar kampanjmaterial och sköter all logistik. Till det har vi mycket förmånliga porto- och fraktavtal samt bra IT-verktyg för att optimera de olika porto- och fraktavtalen. Kännetecknande för de logistikuppdrag vi har är att de inneburit stora, eller mycket stora, besparingar i både tid och pengar. Vill du ha ett prisförslag? Kontakta oss, vi har en mycket enkel prissättning som gör att du snabbt kan se hur bra det blir för ert företag.

Print Management

 

Bording har sysslat med tryck sedan 1792 så vi kan utan att förta oss säga att vi kan tryck. Vi har sedan lång tid tillbaka insett att vi inte skall producera allt själva. Våra egna produktionsdelar tillsammans med en handfull mycket kompetenta samarbetspartners gör att vi blir en komplett leverantör av tryck och print. Givetvis finns även digitala kanaler som e-mail, SMS, Kivra eller digitala betalningslösningar i vår portfölj för våra kunder. Med den snabba förändringstakten i världen måste alla företag jobba med de bästa samarbetspartnerna på marknaden för att själva fokusera på sin kärnverksamhet. Låt någon av våra kompetenta projektledare se över era inköp av kommunikationstjänster så kommer vi garanterat hitta effektiviseringar och besparingar.

LÅT OSS HJÄLPA ER!

Kontakt