OM OSS

Borås

Här finns vår spetskompetens inom digital produktion av tryck med både ink-jet och tonerbaserad teknik och modern efterbehandling. Men framförallt är det våra portallösningar som gör att vi kan automatisera order – direkt från webbeställning eller från vår kunds interna system till vår produktion och därefter leverans. Det är inte ovanligt att vi hanterar över 6000 unika produktionsorder på en dag. Vem trodde det var möjligt för några år sedan. Allt detta har möjliggjorts genom våra automatiserade processer och smarta portaler. Flera kunder har egna webshopar som vi kopplar på och många gånger vet varken beställaren eller mottagaren att Bording levererar.

Idag arbetar cirka 26 personer i Borås och verksamheten har funnits sedan 1944 så erfarenhet och kompetens finns det gott om.

Helsingborg

I grunden är vår verksamhet i Helsingborg ett arktryckeri med egen efterbehandling men numera är det sällan vi tar in vanliga informationsfoldrar eller lågförädlade trycksaker. Vårt fokus ligger sedan flera år tillbaka på att hjälpa detaljhandeln med kreativa och målinriktade lösningar.

Vi producerar ofta på andra material än vanligt papper för att uppnå maximal effekt för kunden. Ute i butik är det ofta helt avgörande för en lyckad kampanj och bra försäljning. Under åren har vi byggt upp en mycket god kunskap om varumärkesägares behov. Att bringa ordning och reda åt en stressad produktägare eller marknadschef på det sättet vi kan erbjuda gör oss unika på marknaden. Det tillsammans med vår erkänt goda kvalité och att alltid hålla vad vi lovar gör att våra kunder är oss trogna och återkommer.

I Helsingborg arbetar 22 personer och tryckeriet har funnits sedan 1958 så här finns lång erfarenhet och mycket hög kompetens.

Pålsboda

Verksamheten i Pålsboda är två olika del områden – specialtryck och logistik.

Inom specialtryck, som utgår från offsettryck i rulle och har det stora förädlingsvärdet i efterbehandlingen, finns många unika lösning. Här produceras e-handelslösningen EasyOne som både stora och små e-handlare använder. En mycket uppskattad egenskap EasyOne har är att underlätta för beställaren att returnera varan om man av någon anledning vill byta.
Sedan några år tillbaka har vi en säkerhetsavdelning där vi levererar PIN-koder, presentkort, värdecheckar, biljetter och eventband, allt via portallösningar som gör att hela processen är automatiserad och kvalitétssäkrad.

Vårt andra del område, lager och logistikverksamheten, utgår även den från portallösningar som Bording eller kunderna äger där information förs över i en automatiserad process som kvalitétssäkrar alla leveranser. Genom mycket bra leverantörsavtal både gällande brevporto och frakter kan vi snabbt ändra fraktprodukt eller speditör för att erbjuda våra kunder bästa lösningen.

Det som kännetecknar vårt logistikerbjudande är att kunderna frigör stora resurser i både tid och pengar och kan fokusera på sin kärnverksamhet.

Vi är 21 anställda i Pålsboda och har även ett externt lager i Jordbro. Verksamheten startade redan 1941 så här finns lång erfarenhet och hög kompetens.

SE VILKA TJÄNSTER VI ERBJUDER!

Läs mer