Uponor Infra värdesätter Bordings layout och originalarbete

- En hel del har förändrats sedan vi startade vårt samarbete med Bording. Vi har ett mindre behov och utbud av trycksaker idag än vi hade 1997, men det har resulterat i att det vi faktiskt trycker måste hålla hög kvalitet. Bording har länge levererat en helhet till oss, där vi använder oss av BordingOnline för att beställa vårt marknadsmaterial, inleder Annika Georgson som är marknadskoordinator.

Förutom kontorsmaterial så levererar Bording allt från handböcker, broschyrer och mässmontrar till Uponor. Utöver ren produktion finns ett samarbete rörande layout och originalarbete, där Bording är behjälpliga med framtagning av material i form av bl.a. kataloger.

- Bording utför också mycket originalarbete åt oss. Oftast handlar det om nyhetsblad, installationsanvisningar eller sortimentslistor och handböcker som i vissa fall har upp emot 600 sidor. Vi förser dem med grundmaterial och får sedan ett förslag presenterat. Man kan säga att det är från skiss till tryck. Att kunna få den tjänsten till ett rimligt pris är något vi värdesätter, fortsätter Annika.

Under det över 20-åriga samarbetet har Bording lärt sig vilka krav och villkor som gäller för Uponor Infra, något som underlättar beställningsprocessen och originalarbetet. Trots ett långvarigt samarbete så jobbar Bording fortsatt med att ligga i framkant och komma med nya tankar och idéer.

- Vi är väldigt styrda av vår designmanual, det måste vara rätt papper och upplägg. Bording vet detta och det är en trygghet för oss. De är lyhörda och noggranna i sina processer och är ett företag som ligger före i sitt tänk, något vi värdesätter. Vi är nöjda med samarbetet och kan verkligen rekommendera Bording som leverantör, avslutar Annika.