Rybrinks kan öka lönsamheten med hjälp av Bording

Rybrinks är företaget bakom väldoftande och välkända varumärken som Gunry och Topz. Hos många av Nordens största återförsäljare och i nästan alla svenskars badrum hittar du idag deras tvål, bomull och skönhetsprodukter för en skönare vardag.

 – Min tidigare arbetsgivare rekommenderade Bording. De berättade att det är en partner som hjälper dem med visualisering i butik utifrån ett mer strategiskt tänk, och det är precis vad vi har fått, säger Maria Rydbeck, VD på Rybrinks.

Med Bordings hjälp har Rybrinks varumärken fått tydligare visuell kommunikation i butik och kategoriavdelningar med högre attraktionsvärde för konsumenterna. Produkterna i sig är en viktig del av kommunikationen, men även sådant som vepor och hyllkantslister i butikerna.

– Bording levererar produkter snabbt och flexibelt till hög kvalitet men knyter även an till det affärsmässiga utifrån flera perspektiv. De hjälper inte bara oss att driva tillväxt och att öka lönsamheten, utan även butikernas som säljer våra produkter.

Precis som Marias tidigare kollegor gjorde, kan hon rekommendera Bording som en effektiv och tillförlitlig leverantör för fler företag.

– Jag för gärna mina tidigare kollegors talan framåt. Bording har gått in och stöttat oss taktiskt och tar ansvar genom hela kedjan, samtidigt som de är realistiska i vad saker får kosta och vad som är genomförbart. Dessutom engagerar de sig personligt. Tommy som är vår kontaktperson är väldigt härlig och enkel att ha och göra med. Vi är verkligen supernöjda med Bording!