Odla om Bording “Allt har fungerat som jag velat och de har bra säljare, det ger trovärdighet”

Odla.nu är ett företag som erbjuder en kombination av butik, odling och e-handel med fokus på växter. De har ett brett sortiment av högkvalitativa produkter som växter, frön, verktyg och tillbehör. Dessutom erbjuder de rådgivning om trädgårdsodling och anläggning av grönytor.

Odla.nu beställer följesedlar med applicerad etikett på från Bording, nämligen EasyOne Single och samarbetet har pågått i ungefär 1 års tid. Bengt Håkansson, logistikansvarig på odla.nu, beskriver att samarbetet startade på grund av brist på en viss typ av etiketter.

- Vi har köpt in följesedlar med transportetiketter på från England tidigare, men det är inte så himla lätt med tanke på Brexit. Så jag började leta efter någon annan typ av etikett som kunde passa oss. Vi ville ha följesedlar med etiketter på som man kan dra av direkt och klistra på en låda. Jag letade faktiskt väldigt länge, eftersom jag inte hittade några i Sverige fick jag leta runtom hela Europa. Men så tillslut fick jag den här kontakten med er på Bording.

EasyOne är en e-handelslösning som underlättar returhanteringen både hos slutkonsument och e-handlare. Det är en unik produkt som hjälper både stora och små e-handlare att skicka ut paket på ett smidigt sätt. Bording jobbar även på att den ska vara i helt återvinngsbara papper. Alltså, en smart produkt som effektiviserar hanteringen av returer på ett enkelt och mer miljövänligt sätt.

- Samarbetet har fungerat jättebra. Bording lever upp till våra förväntningar och det fungerar som jag vill. Nu ska vi faktiskt justera om vår etikett lite tills nästa gång och förminska den lite, så det känns jättebra. Kommunikationen fungerar bra!

 

Vill du läsa mer?