Fredrik Wahlsten från BraunAbility “Vi värdesätter den personliga kontakten”

BraunAbility Europe, ett amerikanskägt företag med europeiskt huvudkontor i Västsverige, erbjuder tillgänglighetsprodukter och mobilitetslösningar för fordon. Företaget specialiserar sig på försäljning och produktion av diverse produkter för fordonsanpassning. Deras sortiment inkluderar bland annat rullstolslyftar, vridsäten, körhjälpmedel, golvsystem och olika relaterade mobilitetslösningar. 

Bording och BraunAbility har haft ett långt och fint samarbete genom åren, framförallt skapar Bording BraunAbilitys produktmanualer men hjälper även till med utskick och en återförsäljartidning som släpps tre till fyra gånger per år. Fredrik Wahlsten, Marketing Manager på BraunAbility beskriver samarbetet med Bording som flexibelt och personligt. 

-  Det ligger mycket i att vi känner att det finns en bra personlig kontakt, vi får bra respons och service och man är lyhörd på våra önskemål. I slutändan vill vi ju ha en bra produkt, och där tycker vi att, även i de fallen som vi inte varit helt nöjda så har det hanterats på ett bra sätt. Och det värdesätter jag mycket, att vi kan utvecklas tillsammans och att vi för en öppen dialog.

Fredrik förklarar att BraunAbility har en kontinuerlig dialog med en av Bordings säljare Ola Samuelsson och beskriver det som öppet och hjälpsamt. 

-  Vi hade en inbjudan vi ville få ut ganska snabbt och att det var lite ont om tid. Då fick vi snabbt hjälp och kunde tillsammans få fram en schysst lösning. Det är alltid lättare med en uppbyggd relation så det värdesätter jag mycket med Bording. Jag kan absolut rekommendera Bording till andra företag!

Vill du läsa mer?