Fotbollscuper använder Bordingpass

Bording har utvecklat en egen produkt vid namn Bordingpass, vilket är ett unikt eventband. Bordingpass erbjuder möjligheter för företag och föreningar att enkelt göra egna band med tryck. Under året har bandet använts på några av de största fotbollscuperna i Sverige, nämligen Eskilscupen och Örebrocupen.

André Petersson, Eskilscupen

- Vi valde att gå över till Bordings lösning under det här året när de presenterade en helhet som vi kände skulle fungera för oss och som dessutom var billigare än den lösning vi redan hade. Bandet höll under hela cupen och vi är mycket nöjda, berättar André Petersson, ansvarig för Eskilscupen.

Eskilscupen lockar mellan 700-740 pojk- och flicklag i fotboll och är en av de största i landet. Alla deltagare får ett band, det här året fanns det i två olika versioner.

- Banden används för att säkerställa att dom som har övernattning, transport och mat får det dom skall ha. På bandet hade vi en QR-kod som ledde till vår hemsida, där kunde man ta del av nödvändig information om cupen. Här ser vi potential att kunna utveckla det hela i framtiden, som att t.ex ha olika erbjudanden hos butiker och restauranger runt i Helsingborg, vilket skulle skapa ett mervärde för alla, säger André.

Marino Rahmberg, Örebrocupen

Örebrocupen har också använt Bordingpass under året, cupen blev lyckad och hade över 400 lag anmälda där varje spelare fick ett band.

-  Kontakten med Bording kom tidigare det här året, där dom presenterade olika lösningar för oss gällande eventpass. Vi fastnade för deras Bordingpass som uppfyller de kriterier vi har. Lösningen höll samma kvalitet och funktion som det vi tidigare använt, men till en lägre prisbild, förklarar Marino Rahmberg, ansvarig för Örebrocupen.

-  Vi känner oss mer än nöjda under det här året och vet med oss, att om vi stöter på problem eller en situation där vi behöver vidareutveckla lösningen så finns Bording nära till hands och kan hjälpa oss. Jag rekommenderar både Bording som leverantör och Bordingpass som produkt, avslutar Marino.

Intresserad?

Bordingpass finns som standardutförande med otryckta band och kan beställas via bordingshop.se, där man själv kan göra design och printa i en vanlig laserskrivare. Det finns även möjlighet att få hjälp med helt unika Bordingpass för din verksamhet och evenemang. Bording producerar Bordingpass både digitalt och i offsettryck beroende på volym. Är du intresserad av att veta mer fyll i vårt formulär här så kontaktar vi er, eller kontakta ansvarig säljare nedan.