Craft – En helhetskund hos Bording

Bording är en av få aktörer i Sverige som har kapacitet att producera små och stora upplagor av både digital- och offsettryck. Craft Of Scandinavia AB är en av Bordings kunder som utnyttjar detta.

Varumärket Craft är inom Sverige mest kända för sina funktionssportkläder och framförallt sina underställ. De är en stolt sponsor till vårt folkkära skidlandslag med Charlotte Kalla i spetsen. I sortimentet återfinns flera olika produktkategorier inom löpning, cykel, längdskidor, träning och teamwear.
Med sitt breda produktutbud och många säljkanaler krävs snabba leveranser vad gäller den tryckta och digitala kommunikationen.

- Vi kom i kontakt med Bording för några år sedan. Redan då fick vi direkt en bra kontakt och den har sedermera hållit i sig. Ofta jobbar vi med korta ledtider på våra tryckta produkter, vilket medför snabba leveranser och lösningar av hög kvalité och en punktlig leveranssäkerhet. Detta är något Bording verkligen lever upp till, säger Jan Kaspersson, marknadschef på Craft.

Bording tog ett helhetsgrepp för cirka två år sedan, då de tog över en större del av Craft Of Scandinavias trycksaksproduktion. Det innebär produkter som t.ex visitkort, kuvert och block. Utöver det producerar Bording även kataloger och butiksskyltar för deras varumärken. Bording är väldigt breda i sitt utbud och därmed väldigt flexibla i sitt erbjudande. Inget är omöjligt för dem.

- Under de sista 2 åren har vi nästan haft daglig kontakt. Vi har fått mycket bra service från vårt första samtal, vilket har gjort att vi successivt lagt över mer av våra produkter till Bording. Deras tryck håller väldigt hög kvalitet och bra pris. Det tillsammans med närheten, gör att jag utan problem kan rekommendera Bording som leverantör till andra, avslutar Jan.