Automat1 har alltid rätt grafisk profil

Möjligheten att få en samlad överblick av allt sitt marknadsmaterial i en och samma plattform är ett önsketänkande för många. Och vägen dit kan innebära en omfattande omstrukturering som tar mycket kraft och tid. Men när Bording inledde ett samarbete med norska Automat1 (tidigare St1 på norska marknaden), som driver obemannade bensinstationer, var det hela igång på bara några dagar. Allt Automat1 behövde göra var att skicka över sin grafiska profil – sen var det snart klart.

- När vi bytte grafisk profil fick jag ansvaret att hitta en helhetsleverantör som kunde ta fram och ansvara för vårt kontorsmaterial. Det var då jag inledde en dialog med Bording. Från det första samtalet vi hade till att allt var igång så gick det väldigt fort, det enda jag egentligen behövde göra var att skicka över vår grafiska profil och godkänna ett korrektur, sedan var vi igång med BordingOnline, berättar Ragnar B Larsen.

En av styrkorna med BordingOnline är att tjänsten säkerställer att den grafiska profilen alltid följs – oavsett hur många användare och beställare man har. Automat1 flyttade över all produktion av kontorsmaterial till Bording för att få en leverantör till våra samarbetspartners i Sverige. Nu har man även koll på lagerstatus och kan enkelt göra avrop.

- En av de stora fördelarna med bytet till Bording och BordingOnline är att vi nu slipper använda 3-4 olika leverantörer. Här har vi allt samlat och vi vet vilka förutsättningarna är. Det i kombination med en bra prisbild och snabb personlig kontakt gjorde att valet blev enkelt, fortsätter Ragnar.

Att kunna göra avrop till olika leveransadresser är en styrka när man är en utspridd organisation. I Automat1´s fall så skickas material även direkt från Bording till Automat1’s samarbetspartners för att man själva skall slippa ansvara för transport och leverans.

- Det har underlättat mycket för oss att kunna skicka direkt till våra samarbetspartners. Det hela går väldigt smidigt eftersom Bording har kunskap om hur flödet ser ut och fungerar. Bording har agerat bra från första kontakten och allt har varit väldigt smidigt, jag är mycket nöjd med vårt samarbete och vi tittar nu på att utöka det, avslutar Ragnar.