Almi får kontroll med BordingOnline

Almi säkerställer att den grafiska profilen följs och får kontroll på beställningarna med BordingOnline.

2005 togs den första kontakten mellan Almi Företagspartner och Bording. Sedan dess har parternas samarbete succesivt fördjupats. Under åren har Bording tagit över mer och mer av produktionen av kommunikationsmaterial, och för tre år sedan togs det ett helhetsgrepp när Almi flyttade över allt till den digitala plattformen Bording Online.

- Vi har från början haft en bra relation med Bording, när vi för tre år sedan hade en möjlighet att ta ett helhetsgrepp kring vårt marknadsmaterial så kändes det rätt. Bording levererar idag en helhetslösning i form av tryck, lagerhållning och distribution där allt samlas upp i BordingOnline, förklarar Anna Fritzberg som ansvarar för det nationella marknads- och profilmaterialet.

Almi Företagspartner har i skrivande stund 17 bolag i sin koncern, fördelat på över 50 orter runt om i Sverige. Med så många beställare kan det vara svårt att hålla ihop den grafiska profilen och säkerställa leveranser. Men tack vare BordingOnline så hålls nu profilen ihop och man har en bra överblick på allt material.

- I början jobbade vi enbart med de produkter som Bording själva producerade till oss i BordingOnline, men med tiden har vi valt att flytta över allt vårt marknadsmaterial, profilprodukter och kontorsmaterial. Detta för att just säkerställa att vi följer vår grafiska profil och att vi har kontroll på beställningarna, berättar Anna.

Med BordingOnline har man möjlighet att ha unika användare, vilket skapar bra förutsättningar för Almi, som i dagsläget har över 20 stycken beställare, där alla ser sina egna vyer och beställda produkter. Tack vare överblickskontot kan man även få en bra vy på dom 70 aktiva produkterna som finns i systemet.

- I min roll som kommunikationsstrateg får jag en bättre kontroll, jag har en enkel översikt över vilka produkter som används och beställs. Främst slipper jag sitta med olika varianter av material och leveransadresser, utan nu sköter varje kontor sin del.
Tack vare notiser får jag även koll på lagerstatus och vilka produkter som behöver kompletteras med. Jag rekommenderar verkligen Bording som leverantör, avslutar Anna.