24.se nöjd användare av Easyone

Att Bording är ett starkt namn inom E-handelsbranschen är ingen hemlighet, framförallt med produkten Easyone. Easyone är ett fraktdokument där man får både försändelse- och returetikett, plats för marknadsföring och orderinformation på samma dokument. En av kunderna som valt denna lösning och Bording som leverantör är 24.se.

- Vi kom i kontakt med Bording via vår affärssystemleverantör för 2,5 år sedan, där vi då förde en dialog med Göran Johansson som kunde presentera en lösning som passade oss. Tidigare var vi i kontakt med leverantörer från utlandet, men då Bording kunde hålla samma prisbild blev valet inte så svårt, förklarar Oscar Johansson som är COO på 24.se

24.se är ett företag som erbjuder dig tillbehör inom hemelektronik till rätt pris och med ett stort utbud i sin webbshop. Förutom Sverige så återfinns 24.se även i Norge, Danmark och Finland. Med många order varje dag så är varje moment i orderhanteringen viktig.

- När vi utvärderade vilken produkt vi skulle använda, så upptäckte vi att vi skulle spara både tid och pengar på att byta etikettlösning. Främst för att Easyone har mycket bättre etiketter än andra på marknaden. Att vi sedan kunde lägga till eget tryck under etiketterna, blev ett stort mervärde. Vi har jobbat med att använda det till rabattcheckar, där vi under 2017 sålde för miljoner enbart via checkarna, berättar Oscar.

Vid frågan om Oscar är nöjd med Bording som leverantör och om han kan tänka sig rekommendera dom för andra, så får vi ett tydligt svar.

- Jag skulle rekommendera alla att använda Bording som leverantör och främst då E-handlare. Dom är kunniga, professionella och kan verkligen sin sak, avslutar Oscar.