RÅDGIVNING

Bording kan hjälpa till med att ta fram den rätta strategin och målsättningen för er marknadsföring. Vi hjälper till att definiera vilka data som är relevanta och som bör samlas in. Analyserar och tolkar dessa så rätt content, optimal effekt och resultat skapas. Behöver du hjälp med utformning av en ny kampanj eller lite nya idéer till din layout och design har vi alltid någon som kan hjälpa dig. Vi tar även produkt- eller miljöbilder och hjälper till med retusch i de fall det behövs.

En annan viktigt del är att vi hjälper till med upphandling av olika produkter och tjänster i de fall vi inte själva producerar. Exempel på detta är porto och fraktavtal vilka ofta kan vara svåra att förstå i alla sina detaljer.

CROSSMEDIA & LOGISTIK

Trots alla coola IT-lösningar och all smart rådgivning vi ger är det oftast vår produktion av tryck, print och vår logistik som skapar störst värde för dig som kund och för Bording. Dock är det ena beroende av det andra, utan idéer inga IT-lösningar och utan IT-lösningar inga smarta utskick eller optimerade porto/logistiklösningar.

Även om vi har en bred kompetens i vår grafiska produktion så gör vi inte allting, ingen kan vara bäst på allt. Men vi hjälper gärna dig som kund via Bordings print management koncept, som med vår storlek, kompetens och logistiklösningar troligen är Skandinaviens bästa.

IT-LÖSNINGAR

Bording har starkt fokus på IT-lösningar, ska man kommunicera effektivt, individuellt och målinriktat så krävs automatiserade processer.

Marketing Automation innebär för oss att du inte behöver hålla koll på alla aktiviteter och processer som du gör för dina kunder, det håller vi ordning på med våra smarta IT-lösningar. Vi hjälper dig att ge dina kunder uppmärksamhet utan att du behöver tänka på det.

BordingOnline och BordingCentral är båda portallösningar som hjälper dig hålla ordning på allt ditt marknadsmaterial. Oavsett om det gäller individuella postala eller digitala kampanjer, beställning av visitkort eller en webshopslösning där alla dina kunder eller medarbetare kan beställa. Vi har idag över 8 000 användare som dagligen beställer sitt marknadsmaterial genom våra system.
.

LÅT OSS HJÄLPA ER!

Kontakt